Redo för hösten

Sommaren har varit lång och varm och vi har svettats på träningarna i Brygghuset och på rodas runt om i Stockholms parker och torg. Mestre Roberval inledde sommaren med en fantastisk workshop här i Stockholm tillsammans med Mestre Pezão och Contramestre Boneco där Grupo Menino Quem Foi Seu Mestre – Stockholm bland annat fick fyra nya contramestres och två nya treinels, mer om det vid ett annat tillfälle. Under Mestre Robervals tid i Sverige fick vi lära oss en av hans nya sånger som snabbt fick spridning över nätet och delades över 50 gånger på bara ett dygn.

Sången, Madeira de araçá, kan du höra här: https://mestreroberval.com/mestre-robervals-nya-sang/

Mestre Roberval besökte även England, Italien och Tyskland under sin Europavistelse men är nu tillbaka i sin hemstad Salvador i Brasilien. Där förbereder han nu för en stor workshop som går av stapeln i januari.

Vi här hemma förbereder oss för en ny hösttermin som drar igång på måndag 22 augusti. Den nya terminen kommer vara till bredden fylld med capoeira. I oktober får vi besök av Treinel Thiago Tatu från Grupo Menino Quem Foi Seu Mestre – Salvador och vi kan förvänta oss hårda och svettiga träningar med mycket positiv energi. Sedan packar vi ner våra träningskläder för att i november bege oss till Barcelona där Mestre Pezão anordnar en stor workshop. I Barcelona kommer ett antal mestres från många olika grupper att delta och dessutom firar vi inte bara Mestre Robervals födelsedag utan även hans 40 år inom capoeira!

Vad du än gör så ska du köpa potensmedel på nätet som är seriösa i samband med intaget av din valda dosering

En nyhet inför hösten är Grupo Menino Quem Foi Seu Mestre – Stockholms instagramkonto: mqfsm_sweden där vi laddar upp både gamla och nya bilder från gruppens träningar. Följ oss där!

Nu knyter vi på oss skorna, tar på oss våra gula tröjor och svarta byxor (bra höstfärger) och så ses vi på måndag i Thorildshallen.

Axé!